7 Şubat 2013 Perşembe

"Ölmediğim için yaşadığım bir günde, bunları yazmak bile ... utanıyorum gördüklerime"

Karin Karakaşlı





Idefix

Kitap almak için bol tercih edilen sitelerden birisi olan Idefix'in kelime anlamını bilmiyordum ve merak da etmemiştim. Geçenlerde Idefix'in hediye olarak gönderdiği "sabit fikir" dergisini görünce arkadaşıma "neden derginin adını sabit fikir koymuşlar" dedim ve o zaman öğrendim ki idefix sabit fikir demekmiş. hatta arkadaşım "idea-fix" şeklinde de açıkladı.




Bu arada şunu da belirtmem gerekir ki, Idefix'in 24 saatten kısa sürede kitap teslimi gibi süper bir rekorundan haberdarken birkaç ay önce yaptığı kitap fuarında en geç kitap gönderme rekorunu da kırdı.

6 Şubat 2013 Çarşamba

"I'd like to take this opportunity to thank my parents for helping me become the wonderful person I am today. (Toast to parents at wedding.)"

Carol Pearson

Şibumi'den

Sıkılmayan insanlardan biri olarak katılıyorum;

"Hiçbir zaman canı sıkılmamıştı. Fizik kurallarına ters gibi görünen bir ilke vardı çünkü. Zaman ancak, içi boş olduğu zaman ağırdı."

Şibumi-Trevanian

Sibel Alaş

Küçüklüğümüzde "Adam" diye bir şarkı söylerdi Sibel Alaş. Çok değişik de bir klibi vardı.

Yıllardır ne yapıp ettiğinden haberim yoktu, ta ki dün arkadaşım "Şarkıcı Sibel Alaş Game of Thrones'u çeviriyormuş" diyene kadar. "Başka Sibel Alaş'tır yaa" derken röportajı okudum ve gerçekmiş.

Evet sadece şarkıcı sandığımız Sibel Alaş meğer bir de çevirmenmiş.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites